Om Oss

Fotograf: Studio Aurora

Jeg heter Kristina, og er eier av Blomsterbarna AS.
I 2014 traff jeg drømmemannen min, som jeg nå er gift med. Sammen bor vi Bergen, med våre tre fantastiske barn.
Etter å ha vært ung ufør i en del år, har jeg endelig begynt å få en mer normal hverdag, og ønsker å satse på drømmen min. Nemlig min egen bedrift, hvor jeg kan samle tips og produkter med en bærekraftig livsstil.
Sommeren 2022 ble Blomsterbarna AS stiftet.

Jeg har selv gått i steinerbarnehage og på Steinerskole. Og nå gjør mine barn det. Det er derfra jeg har hentet inspirasjon til en estetisk, kreativ og bærekraftig bedrift.

Nå kan du komme til Blomsterbarna sitt showroom på Nesttun i Bergen for å se, ta på og leke med de fantastiske trelekene, kjenne på de myke klærene, kjenne på duften av produktene eller bare si hei!

Det er ingen faste åpningstider foreløpig, men om du følger med på instagram eller ser en gatebukk utenfor, så vet du om det er åpent. Her ønsker jeg hjertelig velkommen til en ammepause, kaffekopp eller en kopp te, eller kanskje en liten trenger et bleieskift før man tusler videre? Vi har et koselig lekerom hvor smårollingen kan få leke, mens mamma eller pappa tar seg en pustepause. Velkommen til Lundhaugveien 14, i 2 etg.